Pereții structurali

Principalele blocuri de construcție ale sistemului STEKO® sunt module din lemn masiv care sunt ușor conectate și modernizate în rânduri. Pereții interiori, interiori și exteriori construiți prin acest sistem sunt pereți portanți și, în același timp, despărțitori. Modulele STEKO® sunt fabricate pe lângă diferite înălțimi și lungimi, precum și diferite suprafețe de capăt.

Steko blochează

Sistemul de construcție a pereților din lemn masiv STEKO® constă din mai multe tipuri de blocuri de construcție care sunt asamblate rapid și ușor. Elementul principal pentru o manevrare ușoară cântărește 6,5 kg și măsoară 640 mm lungime și 320 mm înălțime. Elementele sunt fabricate cu următoarele lungimi de 640 mm, 480 mm, 320 mm, 160 mm și pe două înălțimi posibile de 320 mm și 240 mm. Toate blocurile de construcție au 160 mm lățime, care este lățimea fără finisaje exterioare suplimentare, cum ar fi izolarea, placarea, tencuiala și altele.

Pe lângă modulele de clădire cu patru segmente, sunt disponibile module triple, duble și single. În plus, există elemente de prag în partea de jos și un fascicul de unificare în partea de sus, ambele înălțime de 8 cm. Cu aceste mai multe elemente, toate elementele portante, precum și toate elementele interioare / interioare pot fi construite pereți exteriori.

Rastrul în direcție orizontală este de 16 cm, iar în vertical de 8 cm. În plus, sunt posibile și dimensiuni intermediare. Aceasta permite o planificare eficientă și practic nelimitată.

MODUL STEKO® CU PATRU SEGMENTE

  • Lungime: 640mm
  • Înălțime: 320mm, 240mm
STEKO® UN MODUL ÎN TREI SEGMENTE

Modulul Steko Three segment

  • Lungime: 480mm
  • Înălțime: 320mm, 240mm
MODUL STEKO® CU DOUĂ SEGMENTE

Modulul Steko Two segment

  • Lungime: 320mm
  • Înălțime: 320mm, 240mm
MODULUL UNIC SEGMENT STEKO®

Modulul segmentului Steko One

  • Lungime: 160mm
  • Înălțime: 320mm, 240mm
EDITURA DE BAZĂ STEKO® ȘI MUCHIA SUPERIOARĂ

Prag și integrator STEKO

  • Lungime: variază
  • Înălțime: 80mm
PROFIL COMPLET STEKO®

STEKO dezvăluie finisajulFerestre și pagini de ușă

CALITATEA SUPRAFEȚEI

Elementele STEKO® sunt disponibile în următoarele tipuri de finisaje din lemn:

Calitatea suprafeței I / O – Ambele suprafețe ale modulului pot fi văzute – șlefuite fine (calitatea pentru ambele suprafețe este cea mai ridicată).

Calitatea suprafețelor B / C – O suprafață a modulului este măcinată fin pentru a fi vizibilă, cealaltă suprafață este destinată instalării ascunse (calitatea unei suprafețe este cea mai ridicată, calitatea celeilalte este standard).

Calitatea suprafeței C / C – Ambele suprafețe ale modulului sunt destinate instalării ascunse (calitatea ambelor suprafețe este standard)